trasadonkad 25/50FR

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: tyrasadonkad NL10-16

sul mingi hotkey määratud? Mul oli TN ainutl timebanki klikkimiseks ning sättis ka panuste suurused preflop paika. Rohkemat ma teha ei lasknud väga. Erandina muidugi see aeg kui mängisin puldiga. Siis oli vaja hotkeysi.

Comment

• trasadonkad
      Grinder
      • May 2014
      • 672

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
      sul mingi hotkey määratud? Mul oli TN ainutl timebanki klikkimiseks ning sättis ka panuste suurused preflop paika. Rohkemat ma teha ei lasknud väga. Erandina muidugi see aeg kui mängisin puldiga. Siis oli vaja hotkeysi.
      no mul muidu nii et starsi hotkeydest kasutan foldi (mouse4) ja siis on pandud ka selle peale et avaks 3bb (rulliku peale vajutan).
      tn2-ga selline lugu, et panen optionitest küll, et sätiks paika kõik panused ja asjad, sätin ka hotkeyd paika mida mul vaja ja sätin table layoudid ja kõik muu vajaliku paika aga ei tööta mitte ükski asi. ja ennem teist lauda lahti ei lase hiirega klikkida kui eelmisel olen actioni lõpetanud. väga imelik mul see programm millegipärast :

E// ma sain hem2-ga kaasa, maybe sellepärast mingi nuss... kui mõni hea seltsimees tahab aidata seadistada seda siis pm annan skype.
      Last edited by trasadonkad; 02.09.14, 20:20.

Comment

• Dnbftw
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1808

24tabled, et TNi vaja?

Comment

• trasadonkad
          Grinder
          • May 2014
          • 672

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
          24tabled, et TNi vaja?
          ei. lihtsalt tundub hea proge, kahju aint et ei tööta normilt.

Comment

• trasadonkad
            Grinder
            • May 2014
            • 672

siit üks näide miks unise peaga ei tasu mängida, see eestlane võib seda buy-ini nautida :)

CO: $6.71
            Hero (BTN): $10.10
            SB: $9.83
            BB: $21.31
            UTG: $14.52
            MP: $16.66

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K K
            1 fold, MP raises to $0.30, CO calls $0.30, Hero raises to $1.30, 1 fold, BB raises to $3.90, 2 folds, Hero calls $2.60
            fish pole actinudki veel ja juba paugutab nuppudega, aiai. hea call ka mul instead of getting it in / folding.

Flop: ($8.45) 8 J 5 (2 players)
            BB bets $5.20, Hero calls $5.20 lool

Turn: ($18.85) 3 (2 players)
            BB bets $1, Hero calls $1 all in

River: ($20.85) 5 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $20.85
            Hero shows K K (two pair, Kings and Fives)
            BB shows A A (two pair, Aces and Fives)
            BB wins $19.91
            (Rake: $0.94)
            Last edited by trasadonkad; 02.09.14, 22:00.

Comment

• Dnbftw
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1808

ZOOMi lasen siis hotkeyd suht samad mis sul. Rullik laseb 3BB, parem hiireklikk foldib, lisaks seadistatud 2 ülejäänud nuppu checkima ja teine callima. Vasak hiirenupp teeb siis seda, mida käsin. Jõle tilti ajab küll vahel, kui unustad ära, et vastase laudade arvu vaadates läheb käsi mucki :P

TNi ei saanud samuti korralikult funkama, vist oli isegi mingi segav triali värk kui see töös oli. Mulle ei meeldinud.

Comment

• trasadonkad
                Grinder
                • May 2014
                • 672

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                ZOOMi lasen siis hotkeyd suht samad mis sul. Rullik laseb 3BB, parem hiireklikk foldib, lisaks seadistatud 2 ülejäänud nuppu checkima ja teine callima. Vasak hiirenupp teeb siis seda, mida käsin. Jõle tilti ajab küll vahel, kui unustad ära, et vastase laudade arvu vaadates läheb käsi mucki :P

TNi ei saanud samuti korralikult funkama, vist oli isegi mingi segav triali värk kui see töös oli. Mulle ei meeldinud.
                ainukesed asjad mis mul pmst vaja on, on auto timebank ja auto sit back ja mingid taolised tüütud asjad, et ei oleks liialt klikkimist.
                tõmbasin mingi Autohotkey scripti täna ja siis tänu sellele läksid mucki mõned käed, snap uninstall :)

Comment

• trasadonkad
                  Grinder
                  • May 2014
                  • 672

kõrge restealiga vend oli blindil, oleks keegi teisiti mänginud?

BB: $6.95 - VPIP: 38, PFR: 13, 3B: 0, AF: 0,0, Hands: 8
                  Hero (BTN): $16.80 - VPIP: 18, PFR: 14, 3B: 5, AF: 2,7, Hands: 68547
                  SB: $16.45 - VPIP: 20, PFR: 15, 3B: 4, AF: 2,1, Hands: 370

Pre Flop: ($0.24) Hero is BTN with K T
                  Hero raises to $0.48, SB raises to $1.60, 1 fold, Hero calls $1.12

Flop: ($3.36) A A 4 (2 players)
                  SB bets $2.40, Hero calls $2.40

Turn: ($8.16) J (2 players)
                  SB checks, Hero bets $5.06, SB raises to $10.12, Hero raises to $12.80, SB calls $2.33 all in

River: ($33.06) 6 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $33.06
                  Hero shows K T
                  SB shows J A
                  SB wins $32.06
                  (Rake: $1.00)

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

Kui sa tead et vastasel on kõrge resteal siis miks sa tahad 3bet potti mängida temaga marginaalse käega? Igasuguse muu flopiga oleksid sunnitud foldima kohe. Antud olukorras flippad kui flopil sisse kütad mis tundub parem isegi kui flopi call.

Comment

• trasadonkad
                      Grinder
                      • May 2014
                      • 672

Kui sa tead et vastasel on kõrge resteal siis miks sa tahad 3bet potti mängida temaga marginaalse käega? Igasuguse muu flopiga oleksid sunnitud foldima kohe. Antud olukorras flippad kui flopil sisse kütad mis tundub parem isegi kui flopi call.
                      peaks siis pre foldima selle käe?
                      E/ peaks foldima või 4bettima.
                      Last edited by trasadonkad; 03.09.14, 16:46.

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

see pole marginaalne käsi 3bet poti jaoks ja on palju floppe, kus saame jätkata. call pre on super std. flopil sisse ajamine on jama, kuna hero range mängib palju paremini callides, range splitting peaks siin üsna halb olema.

Turnil beti maksimaalselt pool potti, kuna vastasel juhul jätad endast pot commited mulje ning bet/fold range jaoks oleks see ebavajalikult kallis (kuna nagunii on tegu kolme tänava mänguga st turnis on herol way üle poti alles).

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                          see pole marginaalne käsi 3bet poti jaoks ja on palju floppe, kus saame jätkata. call pre on super std.
                          imo see pole just hea käsi millega suht nitise 3betiga (4%) regi resteali callida. obv ta resteal kõrgem kui 4%, aga ikkagi piisavalt tugev range, et KT suitediga mingit eelist küll ei näe callides. positsioonieelise jälle tasakaalustab initsiatiiv. minu meelest callides asjata tekitad lolle olukordi kus pead suures potis mitu tn herocallima vms raskeid otsuseid vastu võtma + oled ikkagi domineeritud aegajalt. puusalt pakkudes long run paned siin callides nonsd auku ikka. selliste k'tega callides veel võtad endale vabatahtlikkult keerulisi olukordi regide vastu juurde kui saaksid samal ajal keskenduda fishidele ja keskenduda sellele kus pappi ikka tuleb.

Comment

• Owner85
                            Klubi Liige
                            • Aug 2009
                            • 2146

3b% on üks asi,siin oleks vaja ka välja tuua resteal vs btn,eaz,kuna see sh siis call siin superstnd

Comment

• virukunn
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 2036

i snapcall pre ilma mingit 3b % üldse vaatamata.

Comment

• donkament
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1945

3 handed adjusted sb resteal range vastu mängib KTs väga hästi, katab isegi osa broadwaydest koosnevat valuerange. 9handed statside kasutamine 3handed olukorras tundub olevat äärmiselt skewed. Juhul kui vastane on adjustimisvõimetu ranka tabeli bot, siis oleks tegu vbolla marginaalse olukorraga. Aga kui vaadata et 3handed <> 9handed vaakumis, mitte keskenda ebatäpsetele statsidele, on olukord marginaalselst väga kaugel ning suurelt +ev.

Comment

Working...