SimbaM Bovada Seiklused (NL5-25)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • SimbaM
    FPP Pro
    • Oct 2010
    • 237

Re: SimbaM Bovada Seiklused (NL5-25)

Okei. Otsustasin õhtul teha 4 turnat, läks vähe pikale nendega. Tegin siis 1$, 3+R, 5$ ja 10$. 1$ kukkusin suhteliselt algfaasis välja, kuid teistega jõudsin üpris deepi. Kõige esimesena kukkusin välja 3$+R 18. ja 50$. Märkimisväärne oli see, et ei teinud terve turna vältel ühtegi suckouti ja flippe võitsin ka üpris vähe. Lihtsalt jooks oli hea. Teisena kukkusin välja 10$ turnalt 13. ning 107$. Veits kahju oli, aga taaskord sama lugu. Mitte ÜHTEGI suckouti ei teinud. Suhteliselt uskumatu mu jaoks, et turnades võib nii kaugele jõuda, eriti üpris märkimisväärse fieldiga (u. 1300). Ja siis viimast turnat, 5$, mängisin kokku 9h - enam ei kunagi. Jube aeglane formaat, deepstack ja levelid 12minti. Final Tablesse läksin kõige suurema stäkiga, kuid kõigil suhteliselt sarnaste stäkkidega. Esimene tüüp kukkus välja alles pärast 40 minutit. Või tähendab esimesed 2 tüüpi. Lauda tekkis kohe väga suure stäkiga chipleader ja dünaamika muutus konkreetselt. Istus õnneks laua teises otsas ning mind eriti ei häirinud. 6-maxis sain ühe bad beati 99 vs JJ, kaotasin umbes pool stäkki, kuid suutsin stäki tagasi võita Blinde rünnates. Järgmine suurema poti kaotasin 5-maxis kui jäin 88vs1010. Peale seda olin suhteliselt shortstäkk(blinde u. 12-15). Seejärel tuli minu jaoks viimane käsi. 4-max BB limps, ma SBlt lükkan 99 ja vastu tuleb 1010. Vali "Mine p*tsi" ja turnalt väljas, rahaks 479$. Võib õhtu üpris kordaläinuks nimetada. Turna vältel 2 suuremat suckouti (1 pot odds calliga, kuid sellegipoolest loen suckoudina)
    Nüüd peaks NL25 raha koos olema, kuid ei tahaks sinna kohe ronida. Sooviks enne kuidagi NL10-s korralikult püsida paarkend tuhat kätt ja kuulata maad ning õppida mängu. Bovadas üldse turnadega suhteliselt hästi läinud. Kohe esimesel nädalal regades hittisin miskid 220 ja 270$. Ainuke asi turnadega on see, et pole aega neid pidevalt mängida.

Head õhtut/hommikut, noorhärrad/daamid!
    Last edited by SimbaM; 09.12.13, 05:57.

Comment

• SimbaM
      FPP Pro
      • Oct 2010
      • 237

Eelmise nädala cashi graph siis. Volume väike ja jooks kehv. Suurimad kaotused tulid unopened ja raised potidest. Positsiooniliselt tulid miinused UTGlt ning blindidelt. Homme hakkan käsi panema.
      Bovadaga suht keeruline päevikut pidada just selletõttu, et ei saa kohe käsi üles laadida. Niisiis otsustasin, et hakkan kasutama sõna "täna" 1 päev varasema kohta. Käsi ning vastaste statse hakkasin "homsest" üles kirjutama ning paar päris põnevat spoti juba olnud, kus oleks kindlasti teie abi vaja.

Kuidas te mängite SBlt 3-bet stealitud käsi, mis on maha callitud, kui:
      1.) laud on kuiv
      2.) laud on draw-heavy
      3.) vastane on fish
      4.) Flop c-bet callitakse

Tunnen end jube ebakindlalt sellistes positsioonides ning oleks hirmsasti abi vaja. Aitäh ning edu!

Comment

• Konso
        Grinder
        • Nov 2009
        • 936

Pole küll 6max mängija aga kuidagi nitine tundub. Järeldusi tee ikka korralikuma sample peale kui 3,5k kätt, mõnele on see üks sess.

Comment

• MeelisV
          Vana Tegija
          • Apr 2010
          • 1300

Algselt postitas Konso Vaata postitust
          Pole küll 6max mängija aga kuidagi nitine tundub. Järeldusi tee ikka korralikuma sample peale kui 3,5k kätt, mõnele on see üks sess.
          Ma ka esialgu vaatasin, et full ring ja statsid normid :D Aga 6maxi kohta küll nitine jah. Pm ma lasen FRis veel looseimalt.

Comment

• SimbaM
            FPP Pro
            • Oct 2010
            • 237

Millistes postitsioonides VPIPi tõstaksite?
            Mängin suhteliselt tight, kuna fishe on palju ning teadupärast fishid callivad väga looseilt. Ei soovid väga doonortada fishidele. Ma ei tea. Kui oleks more profitable rangei laiendada, siis andke teada, mis oleks norm. Annab korraldada. Samuti soovitage häid videosid. Palun! Ja suured tänud tagasiside eesti MeelisV ja Konso.

Comment

• MeelisV
              Vana Tegija
              • Apr 2010
              • 1300

Mul eelmise kuu FRi statsid olid sellised:
              SB 23%
              BB 18%
              early 11,5%
              middle 15%
              CO 23,5%
              BTN 28,5%

Filtrisse panin mängijaid more than 2
              Selle järgi võiksid siis juurde panna BB, MP, CO ja BTNilt.

Comment

• bluelite
                Vana Tegija
                • Nov 2010
                • 1190

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
                http://puu.sh/5Idwi.png
                Millistes postitsioonides VPIPi tõstaksite?
                Mängin suhteliselt tight, kuna fishe on palju ning teadupärast fishid callivad väga looseilt. Ei soovid väga doonortada fishidele. Ma ei tea. Kui oleks more profitable rangei laiendada, siis andke teada, mis oleks norm. Annab korraldada. Samuti soovitage häid videosid. Palun! Ja suured tänud tagasiside eesti MeelisV ja Konso.
                Fishide vastu tahadki ju olukordi luua, seepärast mängidki nede vastu laia rangega. Sa ei pea nende vastu mingit metat aretama hakkama, vaid mängid oma kätt. Tugeva käega valuebetid, medium käega, kuid siiski fishi eeldatavast rangest ees oleva käega püüad potti mõistlikuse piires kasvatada ja mitte nö pea ees tulle joosta ja kui kätt ei ole, annad lihtsalt alla.

Comment

• overbet
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 1620

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
                  Mul eelmise kuu FRi statsid olid sellised:
                  SB 23%
                  BB 18%
                  early 11,5%
                  middle 15%
                  CO 23,5%
                  BTN 28,5%

Filtrisse panin mängijaid more than 2
                  Selle järgi võiksid siis juurde panna BB, MP, CO ja BTNilt.
                  Plussis ka EPst?

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                    Plussis ka EPst?
                    Eelmine kuu oli ka hea jooks, aga jah- ainult SB ja BB olid miinuses. Ülejäänud plussis. Sample 47500 kätt ja limiidid nl10- nl50.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                      Plussis ka EPst?
                      mu meelest on suhteliselt mõttetu filtreerida ja otsida välja, kas mingil positsioonil oled + või a la kas pocketid ep pealt on plussis. isegi kui ei ole, siis võibolla kalasi isoleerides ja neile närvi käies oled premiumite või TPGK tüüpi kätega kordades suuremas +. seda statistika ei näita. statide järgi võib midagi üldist arvata. aga täpselt samade statide juures on tihti üks mängija 0bb/100 ja teine 5bb/100. loevad konkreetsed käed ja olukorrad. võibolla 20% statid, 80% mida spetsiifiliselt mingis olukorras tehakse.

Comment

• SimbaM
                        FPP Pro
                        • Oct 2010
                        • 237

Selle nädala 2-3 esimese päeva seis. Suht halb jooks, mingi hetk oli ikka masendav täiesti ja halb mäng ka muidugi. Mindset on korras ja hetkel läheb paremini. Käsi pole veel kätte saanud, aga korralik kaevamine käib. Võtsin teie õpetust kuulda ning vaatasin paar 6-max videot eile ära, tõmbasin rängalt loosemaks ning kohe hakkas palju rohkem actionit tulema. Asi muutus palju rohkem nauditavamaks ja mõnus oli mängida.
                        Üks käsi ka sellest masendavalt väikesest samplest.

Poker Stars $25.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2379713
                        DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $26.57
                        SB: $26.57
                        BB: $11.21
                        UTG: $26.84
                        Hero (MP): $37.32
                        CO: $24.90

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with A T
                        1 fold, Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, 3 folds

Flop: ($1.85) 9 4 T (2 players)
                        Hero bets $1.00, CO raises to $3, Hero calls $2

Turn: ($7.85) 6 (2 players)
                        Hero checks, CO bets $4.50, Hero calls $4.50

River: ($16.85) 2 (2 players)
                        Hero checks, CO bets $16.65, Hero teeb mida?

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

pane ikka statidega/muu infoga mis olemas. cbetid tee suuremad ka.

Comment

• SimbaM
                            FPP Pro
                            • Oct 2010
                            • 237

Minu viga! Kirjutasin spets vihikusse üles kuti statsid.
                            #31 23/16/5 C-B fold: 33%. Ag. factorit ei kirjutanud üles, kuid olen kindel, et see oli üpris madal.

Ma tean, mis vastasel oli, aga lihtsalt huvitab, mis rahvas teeks sellise käe peale. C-bet on juba viimasel ajal suurenenud. See oli ilmselt üks viga, miks jube allamägi graafikul on - kõik calliti maha.

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Mulle tundub, et kõige rohkem $ võidad kui flopis foldid regi vastu. Kui juba infot on siis vaataks kas ta on varem floppi raisenud. (praegu c-bet suurus ka selline, et kutsub otsa vajutama)

Turn on selline kaart mis completes mõned semiblufid ja peaks shut downima suure osa FD- barreldamisi. Turn on 100% ck/f siin imo
                              Last edited by timz0333; 13.12.13, 14:30.

Comment

• SimbaM
                                FPP Pro
                                • Oct 2010
                                • 237

Hetkel on täiesti ulme heater + täna hommikul suutsin paar megasuurt foldi teha. Enesekindlus tõuseb. Vahepeal endiselt spewin veits, aga seis läheb iga päevaga paremaks. Põhiline spew-spot on 3 street barreldamine bluffiga ebamäärastel flopidel. Ei tee seda kuigi tihti, kuid vahest juhtub.
                                Mida teete, kui nt. flopist on nut-flush draw? Mis liiniga mängime, kas:
                                1.) c-bet - check - fold
                                2.) c-bet - bet - check - fold
                                3.) c-bet - check - call - fold
                                4.) c-bet - bet - bet
                                eeldades, et riveriks ei tule kokku muidugi. Kindlasti oleneb palju lauast, kuid ütleme, et laud on madal ning preflop me 3-betime. Oleme OOP. Vastane tundmatu.
                                Kindlasti olete olnud säärastes situatsioonides, jagage muljeid.

Timz, raske on vastast nimetada regiks, kui me ta vastu 31 kätt oleme kõigest mänginud. Vastane näitas lõpuks KQs ehk siis puhas bluff. Suhteliselt õnnestunud bluff ma ütleks, vägagi usutavalt mängitud mu jaoks. Ise foldisin.

Comment

Working...