Tervist,
Pokkerit olen mänginud vahelduva eduga 4-5 aastat ja enamjaolt turniire. Netipokris oli põhimõtteliselt aastane paus, kui elasin Austraalias, aga nüüd tagasi Eestis ja viimane aeg asi tõsiselt käsile võtta. Päeviku alustan lootuses, et see aitab mul motivatsiooni hoida kui kaardijooks ei soosi ja ehk satub keegi targem ka vahel siia ja viskab mõnele huvitavale käele pilgu peale :).
Praeguse bankrolli olen kasvatanud mingi pooleteist kuuga 2st taalast, mis varem seemneks Pokerstarsi jätsin. Helps if you run good
. Igapäevaselt mängin 45e ja 180e mehe sngsid, hetkel buyinidega vastavalt $3.50 ja $2.50. Enne kuu lõppu plaanin ka 7seid ja 8seid sekka võtta, aga kardan, et seal on palju rohkem regulare ja kuna sngdest oli aastane paus, siis push-fold vajab veits tööd.
Ega pikka juttu polegi, kui on mingeid küsimusi, siis andke tuld.
Sharkscope
Pokkerit olen mänginud vahelduva eduga 4-5 aastat ja enamjaolt turniire. Netipokris oli põhimõtteliselt aastane paus, kui elasin Austraalias, aga nüüd tagasi Eestis ja viimane aeg asi tõsiselt käsile võtta. Päeviku alustan lootuses, et see aitab mul motivatsiooni hoida kui kaardijooks ei soosi ja ehk satub keegi targem ka vahel siia ja viskab mõnele huvitavale käele pilgu peale :).
Praeguse bankrolli olen kasvatanud mingi pooleteist kuuga 2st taalast, mis varem seemneks Pokerstarsi jätsin. Helps if you run good
. Igapäevaselt mängin 45e ja 180e mehe sngsid, hetkel buyinidega vastavalt $3.50 ja $2.50. Enne kuu lõppu plaanin ka 7seid ja 8seid sekka võtta, aga kardan, et seal on palju rohkem regulare ja kuna sngdest oli aastane paus, siis push-fold vajab veits tööd.Ega pikka juttu polegi, kui on mingeid küsimusi, siis andke tuld.
Sharkscope
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
A 
5000 Vppd
7
. 5. koht jällegi ja tasuks $647. Väike pettumus kuna finaallauas olin suurema osa ajast 2.-3. stackiga ja kaotasin paar olulist flippi. Aga küll varsti tuleb ära ka. Polegi mitu aastat ühtegi suuremat MTTd kinni pannud
5 
Comment