Tere! Pokkeriga olen tegelenud väikeste pausidega umbes 4 aastat. Esimese aasta mängisin ainult freerolle ning vahepeal sai ka nl2 proovitud, kui kuskile tasuta raha pakuti, aga see sai alati kiiresti bustosse tõmmatud. Korraliku rolli sain siis, kui pokertimesse pakuti tasuta 5€ ning sellest kuu ajaga 400€ tegin. Siis juba depo 888sse, kus mitu korda tõusin nl30 ning siis 90% rollist maha donkasin ning uuesti nl2st alustasin. Eelmise aasta suvel jõudsin lõpuks nl50 ning sai isegi fytelt tunde võetud. Olin igatahes võitev mängija, kuid siis tuli suurem downswing. Kuna rahapuudust ma ei tundnud, siis kaduski motivatsioon ära ning ei avanud laudu kuni aasta lõpuni. Selle aasta alguses hakkasin uuesti aktiivsemalt tegelema ja jõudsin nii kaugele, et hakkasin nl100 shottima. Kuid siis tuli jälle pikem halb periood ning hakkasin tiltama ja seetõttu tegin jälle pausi. Igatahes hetkel mängin nl50 888s. Eesmärgiks on kindlasti mindsetti tugevdada ning mängu õppida ning mingi aeg ka tuba vahetada, kuna rakebacki 888s ei ole. Pokkerivälised eesmärgid on kindlasti toitumine korda saada ja järjepidevalt trenni teha. Lisan mõned graafikud ka, nl2-nl10 handid on kaotsi läinud :(
888 all hands graafik:

nl20:

nl30:

nl50:

Muidu kui keegi teab head toitumis- ja treeningkavade koostajat Tartus, siis tulistage
888 all hands graafik:
nl20:
nl30:
nl50:
Muidu kui keegi teab head toitumis- ja treeningkavade koostajat Tartus, siis tulistage
3 
J
5
Comment