ActionJackson aktsioonis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: ActionJackson aktsioonis

Palju bankroll on, et nl10 mängida ei kannata?

Comment

• ActionJackson
      FPP Pro
      • Jan 2009
      • 231

Hetkel BR 271 kopikatega. Ise mõtlesin shotte võtta alles 30BI pealt.

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Võid julgelt NL10-sse ära kolida ja full stackiga mängida. 50bb stackiga mängimine on lihtsalt enda võiduvõimaluste orra keeramine.

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Hahe. Ma mängisin 75$ nl10-t. Tagasi pole vaadanud.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Ma mängisin 300$ pealt NL25, tagasi pole vaadanud :P

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Ära lase teistel enda plaane häirida ja tee rahulikult oma 30BI reegli järgi ;D siis on bankrolli majandamisega kord majas ja ei teki hiljem nii kergelt kiusatust bankrolliga lollusi teha. Enamus nl10 grinerid alustasid jah kuskil 200 kandist nl10 mängimist, mõnel üksikul oli rohkem, pigem kõigil oli seal 100-200 vahel ;D

Ise teen vähemalt 50BI-100BI järgi ja hoopis lõbusam mängida.

Comment

• ActionJackson
                FPP Pro
                • Jan 2009
                • 231

Ah, Tigrano, lasin ennast häirida :)

Plõgistasin rahulikult NL10t ja kõik oli suht OK. Lollusi tegin ka aga seda tegin teadlikult - entertainment value oli liiga hea :)
                Lõppkokkuvõttes ilmselt väliselt selline mittemidagiütlev päev (+1,5BI), samas minu jaoks sisu oli olemas.

998959 VPPd SNEni :P

Comment

• ActionJackson
                  FPP Pro
                  • Jan 2009
                  • 231

Ma ei tea mis värk on aga mulle meeldivad Starsi lauad kusagil 18-19 vahemikus. Sample on liiga väike, et teha ennatlikke järeldusi kas on see juhus või mängivadki sel ajal mingid väsinud eurooplased, kes on terve päeva kontoris pead vastu lauda peksnud ja nüüd raha ära tahavad anda aga noh ... kingitud hobuse suhu ei vaadata. Igatahes mitmendat korda klapib kõik sel ajal ülihästi.

Tegin enne trenni kiired 265 kätt ja sain üle 1,5BI BRile lisaks. Sellega seoses olen järgmisele nullile jälle verstaposti jagu lähemal. BR nimelt jõudis üle 300 lävepaku.

Vaatame mis õhtu toob.

Comment

• ActionJackson
                    FPP Pro
                    • Jan 2009
                    • 231

Tegelen ... põnevate asjadega :)

Kui suudaks kuidagi talitseda ennast, et osadki spekulatiivsed käed maha viskaks ... oi küll saaks hea! Ja samas on ikkagi kõige valusamad need kaotused, kus sa oled venna endast kehvema käe peale pannud ja tüübil on sinust ühe võrra parem kicker ...
                    Aga kaardijooks on ikka mingi müstiline asi. Ühel õhtul kräkitakse kõik asjad ära. Järgmisel peab iga kaart ja isegi räbalatega tehtud steal leiab flopi üles.

Olen muutunud loose'maks, agressiivsemaks, mängin vähem laudu (jõudsin just kuu kätega üle 10k) - mulle pilt meeldib. Samas saab alati kõike paremini teha.

BR: $400+

Comment

• ActionJackson
                      FPP Pro
                      • Jan 2009
                      • 231

Kõigun oma BRiga ühe punkti ümber. See, mis ühel päeval ehitatud, lõhutakse järgmisel ära.
                      Ühel päeval laon kolm +1,5-2BI sessi järjest. Teisel saan joonlauaga vastu näppe.

Üllatavalt teen parimat mängu mitte puhanud peaga vaid öösel ilge unekaga maadeldes ...

PT foorumisse panin mõned featuuriideed, mis imho veits aitaks BRMi ja tiltcontroli osas.

Comment

• ActionJackson
                        FPP Pro
                        • Jan 2009
                        • 231

Lähen trein endale ka "FPP PRO" kirjaga avatari PSi jaoks.
                        7h sessioon ja +$1,6 teeb tunnitasuks $0.23.
                        Samas, vaatame helgemat külge - ronisin -2BI august välja.

Comment

• ActionJackson
                          FPP Pro
                          • Jan 2009
                          • 231

Vahepeal oli maikuust kopp ees (pildi joonistan ja üles panen saab ehk aimu, miks) ja tegelesin kõige muuga peale pokkeri.

Eile hakkasin vaikselt togima ja täna tegin ka soojenduseks mõned(kümned) DONid. Täitsa koom mida kõike näeb. Haiged suckoudid, surematud bubbleboyd jne. Istusin ja irvitasin terve selle aja - parem kui telekast jalgapall+huumorisaade kombineerituna. Pärast togisin cashi ka natuke. Jälle see teema, et lõpus hakkan vaikselt ära andma võidetut. Graafiku tipp oli +$90 peal ja siis sujuvalt lõpetasin +$70 peal. Aga noh, ei kurda. +70 on rohkem kui 0 või mõni negatiivne arv. Lihtsalt viimase 400 käe asemel oleks võinud magada vms.

Kui keegi mulle suudaks selgeks teha, mida nende haigete sessi lõpu langustega teha. Ma võin vabalt +4BI üles tulistada ja siis sessi lõpus selle ära anda ja miinusesse lennata.

Istusin 200 kätt lauas kus kaks lahedat villainit. Uskumatu luckboxiga tegelased. Üks oli enne mind juba lauas ja 112 käe järel lahkudes olid tema statid 69/13 ... Kusjuures oleks ta siis jõuluvanana raha tuulde loopinud - ei! PT annab talle selle 112 käe peale 52,86 ptBB/100!!!! Maniac ega LAG ta imho polnud, lihtsalt mingi kuumem-kui-päike heateriga vend tundus olema.

Teine tüüp samas lauas kadus ära 152 käe järel ja tema statid olid selleks hetkeks 76/33. Samasugune luckbox. 18,25 ptBB/100.

Ja mina istusin seal lauas ja ootasin ja ootasin ja ootasin ... $25 sain neilt kätte aga no kui kätt ei ole ega siis rohkem ei anta.

See teine tõmbas kusjuures minu kõrvalt ühe +100bb stackiga solid venna kahe käega tühjaks. Ühe käega kobistas midagi kokku ja kohe järgmisega tõmmati solidi AA pocket ka peeneks.

Comment

• Lutzky
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1829

mul endal sama lugu, et sessi lõpud vajuvad ära...ma ise harjutan seda, et kui +1,5-2BI olemas (eriti kui pikk sess ja fishe vähe), siis aitab (kui on stop-loss, siis miks ei võiks olla ka stop-win)...muud moodi ei oska, sest 10-st sessist 8 puhul viimasel ajal lõpp ära kadunud...väsimusest, igavusest, enda lollusest jne

l.

Comment

• muhkLionu
                              Grinder
                              • Jan 2009
                              • 522

Kui ma oleks osanud sessi lõpetada alati siis, kui graafik oma maksimumis on, oleksin miljonär :).

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Algselt postitas muhkLionu
                                Kui ma oleks osanud sessi lõpetada alati siis, kui graafik oma maksimumis on, oleksin miljonär :).
                                lol :D

Comment

Working...