I can't get no decent action
I can't get no decent action
'Cause I try and I try and I try and I try
I can't get no, I can't get no
Mitte et ma suur Rolling Stones'i fänn oleks, kuid selline ümbertöötlus hakkas ükspäev peas kummitama :) Tahaks ju actionit oma käele aga alati ei saa.
Siin ma siis nüüd olen. Algaja pokkerimängija, kaevamas ennast pokkerimaailma. Lubasin, et kui ma siit siia jõuan siis võtan ka aktiivsemalt foorumist osa.
Enamus selliseid teemasid algavad algataja senise looga ja seetõttu oleks igati aus ka enda oma lisada.
Kuna ma päris esimest korda pokkeri otsa komistasin, ei tea. Erinevalt teistest mul koolis pokker teemaks polnud ja potiknoi ja linnade põletamise maailmast jõudsin ma mingil hetkel hoopis sujuvalt bridge juurde.
Teadlikult jõudsin ma pokkerini paar aastat tagasi, kui üks sait jagas 5€ läbi posti teel koju saadetud boonuskoodi tasuta. Seal tampisin vahelduva eduga 6-max'i ja sedagi nii kord-paar aastas mõnenädalaste tsüklitena. Praegu olen ma selles toas omadega samas kust alustasin ehk mul on kontol 5€ :D
Olen kolanud ka mööda Eesti erinevaid pokkerifoorumeid, kuid kõik tundusid selliste omas mullis mässlejate omavahelise plõksimisena ja seega eriti ei tõmmanud. 2+2 käisin mõned korrad sirvimas aga muud teemad tulid peale ja sinna jäi ka see.
Eelmise aasta lõpus komistasin loetud päevad enne kolimist selle foorumi otsa ja just asjaliku, mõistva ja julgustava suhtumise tõttu leidis see ka koha minu igapäevases lugemisringis. Vaikselt olen jälginud foorumirahva tegutsemisi nii pokkeri, autode, jookide, naiste ja mille kõige veel vallas.
Eelmise aasta lõpus tegin endale ka $50 no-deposit boonuse PokerStarsi läbi ühe saidi, mis seda pakub. Jätkuvalt ja kiivalt hoian kinni mõttest, et pokker on midagi millesse ma sissemaksena raha ei panusta.
Mõistes, et teadmatult ringi rabeledes on tulemuseks tühikargamine otsustasin, et enne rahalauda ei istu kui mõni teadmisekübe lisaks on hangitud ja mängisin ainult erinevaid freerolle. Sedasi kasvatasin rolli kusagile $60 peale.
Veebruari lõpus leidsin, et teooria vajab ka praktikat ja kuigi plaan oli rollile läbi veel ühe vahva võimaluse lisa hankida, istusin ma NL5 lauda maha. Rakendades oma motot "milleks mängida halba pokkerit ühel laual, kui seda saab teha mitmel!?", jõudsin kiirelt pea $20 miinusesse. Õnneks taipasin pidurit tõmmata ja kiirelt lauad kinni panna ning natuke järele mõelnuna NL2 laudadesse istuda.
Erinevalt NL5'st oli NL2 minu vastu alguses lahke - kiirelt tõmbasin u. $13 plussi tagasi. Tunne oli hea, kuid päevad pole vennad ja järgmised 7000 kätt kõikusin +/- $5 nulli ümber, misjärel muutsin lauda sisseostu suuruse maksimumi peale ja üritasin järgida mõnda paberile kirja pandud tarkusetera enda mängu vigade kohta. Tulemuseks $30 plussis.
Järgmise sessiooniga lükkasin ma $10 nagu mutiauku - kaart ei jooksnud, mina otsisin mängu sealt kus fold nupp oleks õige olnud ja mõni suckout ka. Lauad laks kinni ja elu üle järele mõtlema.
Tulemusena võtsin vastu otsuse - kui ma juba sedapalju alla tulin siis mõni $ lisaks ei muuda masendust suuremaks ning ronisin miinimumstäkiga NL10sse shortstackerit imiteerima :)
Jällegi olid pokkerijumalad minu vastu lahked ja pakkusid mulle hea doosi adrenaliini - poole tunni ja paari all-ini tulemusena olin ma $2'ga sisse ostnuna esimeses lauas $12 stackiga ja vahepeal juurde siginenud teises lauas $4 peal. Nüüd ma vähemalt tean, milline on adrekalaksust tulev käte värin! :)
Edasine lahingplaan oligi selline, et BRile vastavas limiidis, ehk NL2's istun lauda maksimaalse stackiga ja mängin täpselt sellist mängu nagu tahan ja välja tuleb ning NL10's käin NL10'e rolliga lisa otsimas. Sedasi teed kobades on tulemuseks see, et 21,5k käega NL2's (kuhu mahub hunnik otsimisi ja leidmisi, proovimist ja eksimist) 4,73 BB/100 (PT3) juures olen ma ainult 2x rohkem teeninud kui 900 käe ja 10,65 BB/100 juures NL10s. Hetkel vaatan, et NL10 võidud katavad kenasti ära NL5 "raha põletamise" ja 23 senti jääb ülegi! :P
Ühest nullist (või on null tegelikult null nulli? :) ) on nüüdseks siis tehtud mitu ja jaht järgmisele nullile on välja kuulutatud!
Aitäh kõigile foorumi liikmetele, kes on sellest foorumist mõnusa pesa teinud, kuhu ikka tagasi kutsub ja edu laudades!
Nullitamine jätkub!

, A 
, 2
Comment