privadori 6max ht yritused micros

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: privadori 6max ht yritused micros

Algselt postitas privador Vaata postitust
    tra ma vihkan neid sundey mille vms
    kas ma pean pre maha viskama. Kas flopis peaksin tegema standard 1/2 pot?tra kui ma tean, et 2 ****, midagi drawivad v siis setminevad, aga siis ma ei saa anyway välja
    3 vastane veel mõtles timebanki ära ja callis..fucking idioot. Mis mul on JJ set lol
    Kui sa ei saa mitte kunagi välja, siis siiski on standard panus parem, serst nii hoiad bluffid sees. S.t ei ole ju vahet, kuidas sa all-in lähed, aga pikemas perspektiivis toodad nii rohkem surnud raha.

Check ei ole ka sellisel laual halb.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Kui sa ei saa mitte kunagi välja, siis siiski on standard panus parem, serst nii hoiad bluffid sees. S.t ei ole ju vahet, kuidas sa all-in lähed, aga pikemas perspektiivis toodad nii rohkem surnud raha.

Check ei ole ka sellisel laual halb.
      Kui vastane oletame on setmininud, siis ma ei saa kuidagi potist välja ka flopi 1/3 cbetiga, v peab saama?
      Kui ma panen standard pool panka, ma ei hakka kombinatsioone üles siia lugema, mis siin meeleldi callivad
      Kui nad saavad pihta, siis ma jälle ei tea kudias ma pangast välja saan. Reaalselt ma maksan made handid lihtsalt kinni. all-iinni minnes panen nad valiku ette, et aks and tahavad drawida
      Samas ma väga respektin vendasi, kes nt 3-nda poti v 5,T tulekul potist välja saavad

check on huvitav-ideega chrasiida?

Lihtsalt see käsi jääb kripeldama just selles mõttes, et kuidas teised oleks mänginud ja mulle lihtsalt ei meeldi selline poolepangane panus
      Last edited by privador; 05.05.13, 22:43.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

mis sellsiest graafikust arvata?

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

et lased muru arvelt.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

ja lifetime hyper sng-d

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
              et lased muru arvelt.

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

loooool n1 :D

Comment

• peete82
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1310

üks neist donkidest, kes üle ev jooksevad, on paljastatud.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Samale perioodile olen pannud SNG vs prizes ja siis ev joon ikka liigub suht kaasas...olen suht segaduses

15 nüüd veidi mänginud ja rege ikka päris palju, peab vist tableselectima hakkama , sest kui 4 pos prerb regulari on lauas siis on raske sessioone plussis hoida ja ICM nad vigu ei tee. Kusjuures on huvitav veel see, et 7-ste parim regular amakl teenib rohkem kuus kui 15 parim regular(parandage kui ma eksin). Ja 7-stes on tõesti kalu rohkem, sest mitu regulari on liikunud 7 pealt 125 peale ja võib vanbalt leida reg free laudu

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

15ste regularid varjavad oma andmeid, sa ei näegi parimaid.

vaevalt et keegi 7 pealt kohe 125 läheb, mis mängud need 125-sed on üldse?

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

15 peale st

Arvata võib, et varjavad ja marcolocot pole ka kuu aega laudades näinud, kui just kõrgemal juba ei mängi:)
                        Aga üldiselt olgu and varjatud v mitte 4 võitvat regulari ühes lauas, kuskil tuleb piir ette. Kui 7-stes on võimalik siiski reg free mänguga 7% roi saada, siis vähemalt nähtavate stattidega pole 15-s kellegil üle 3% roi

Comment

• Troglo Dytarum
                          Bännitud
                          • May 2013
                          • 16

Privador pakub koolidele soodsat tarkvara
                          http://www.epl.ee/news/majandus/priv....d?id=50850773
                          Kas härra Pokkerihai on päriselus tarkvaraaretaja?

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

raisk kaeban kohtusse nime ahvimise pärast

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

scoop algas väikse ebaõnnestumsiega. Esimene turna olin isa sünnipäeval ja lootsin telefoniga teha late reg. Aga võta näpust, ma ei leidnud turniiri ülesse kuhu regada! edasi 2 turnat olen tiltanud ja badugi-s peale mulli raisi vastu tegin misclicki shortstakiga ja viskasin ära badugi ehk suht kindla double up-i
                              Ühesõnaga praegu suht nutuselt läinud. Loodetavasti hakkan cashima

hypereid lasen ka kõrvale ja olen pm nädal hypereid BE nühkinud.

Järgmine kuu plaanis ehk hyperitele rohkem volyymi panna ja teenida 20kVPP, et suurendada Sn pace.
                              20k teenimsieks pean ca 6300sng-d kuus mängima, ehk ca 210 päevas keskmiselt 15-limiidis. Raske , aga tehtav. Proovin näd vahetusel teha ca 800 sng-ehk intensiivsus jääks näd vahetusse, sest mängud hulga kergemad.

Jälgin ka kõrvalt http://jorj95.net/ jorj95 tegemisi, kes tahab mais teha(1 kuuga) 1MVPP scoop raames! hull vend!

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                scoop algas väikse ebaõnnestumsiega. Esimene turna olin isa sünnipäeval ja lootsin telefoniga teha late reg. Aga võta näpust, ma ei leidnud turniiri ülesse kuhu regada! edasi 2 turnat olen tiltanud ja badugi-s peale mulli raisi vastu tegin misclicki shortstakiga ja viskasin ära badugi ehk suht kindla double up-i
                                Ühesõnaga praegu suht nutuselt läinud. Loodetavasti hakkan cashima

hypereid lasen ka kõrvale ja olen pm nädal hypereid BE nühkinud.

Järgmine kuu plaanis ehk hyperitele rohkem volyymi panna ja teenida 20kVPP, et suurendada Sn pace.
                                20k teenimsieks pean ca 6300sng-d kuus mängima, ehk ca 210 päevas keskmiselt 15-limiidis. Raske , aga tehtav. Proovin näd vahetusel teha ca 800 sng-ehk intensiivsus jääks näd vahetusse, sest mängud hulga kergemad.

Jälgin ka kõrvalt http://jorj95.net/ jorj95 tegemisi, kes tahab mais teha(1 kuuga) 1MVPP scoop raames! hull vend!
                                Eelmine aasta SCOOP raames tegi 850K+ VPP-d. Ei mäleta kas sai miljoni täis või mitte.

Comment

Working...