Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

1. standard. lisaks, kui need 2 optimisti on flopini jõudnud, siis edasine on standard imo.(pl 5 on liialt optimist vbolla)

2. Minu imidži juures kohustuslik 3-bet ning bet/bet/shove postflop. Kui vastane insta callis turnis ja riveris, siis kardsin nelikut, kuid paistab et maniaci maine tasub vähemalt osa kohtades ära.

lol.
    see on 90% mängijatest 3-bet pre. LOL, kui ta riveris snapib, siis ära karda nelikut.
    natuke hilja on karta, kui turni betid. miks sa seda teed??? lihtsalt vajutad? teedki ju seda for value ja kui kahtlustad, siis chk turn, c-call river. et bluffid sees hoida ja valuedowniks end.

3. Miks sul selline stack on????
    tekib küsimus, miks callid ca 20% stackist shordina pre sellise rämpsuga? vastase oletatava range vastu oled drawing dead juba pre(väike liialdus aga saad vast aru).
    Kui vastane on pre oop 3bettinud, siis imo suht standard play ja call sinu shordi shove peale.

MTTs - mis sample peale see tugev 100+ roi on?

edu.ee

Comment

• Kaitz20
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 289

3- Mul pole auto rebuy-d peal. Võibolla peaksin panema.

MTTs - mis sample peale see tugev 100+ roi on?
      1700 järsku Starsis http://www.officialpokerrankings.com...59B8B.html?t=9
      2400 FTP-s

Full Tildis mängisin oluliselt kõrgemal, oluliselt suurema bankrolliga. Eeldan, et viimasel kolmel aastal pole Starsi turnade peale kulutanud rohkem kui 20-30k.

edu.ee- tänan! Eks varsti hakkab TCOOP peale, seal läheb seda vaja :)

Comment

• Kaitz20
        FPP Pro
        • Oct 2008
        • 289

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
        Mitte kaitz20 aga keiss20 :) oled keissi sõber?
        - ei tea teda.

Comment

• udikaz
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1946

lol kus siin see 100%+ roy on ?

Comment

• Rigged
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2535

Solid statid igal juhul, 100%+ roi MTTdes saavutada longterm, selliseid härrasid palju ei ole, aga muidu tubli igal juhul.

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

huvitav et op ise ei ole kommenteerinud seda. Mäletan küll sind FTP rush mtt päevilt. olid märgitud mul weak rex. aga gl omaha vallutamisel.

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                huvitav et op ise ei ole kommenteerinud seda. Mäletan küll sind FTP rush mtt päevilt. olid märgitud mul weak rex. aga gl omaha vallutamisel.
                Sul kõik ilmselt weak rexid

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

Algselt postitas camu Vaata postitust
                  Sul kõik ilmselt weak rexid
                  nope, ainult need kes seda tglt ka on.

Comment

• Kaitz20
                    FPP Pro
                    • Oct 2008
                    • 289

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                    valus :D
                    ok, FTP ja Starsi võidud kokku 117858$. Selleks, et ROI oleks 100% peaksin ma olema kulutanud sisseostudele 58929. Teinud arvutused, siis arvan, et pigem jääb ROI tõepoolest sinna 30-50% kanti. Ma ise eeldasin, et on kõrgem, kuna enamasti mängin 5-22$ turniire ning ma olen viimase kahe aasta jooksul põhiliselt turniiri võitudena välja võtnud 30k €
                    Ma arvan, et rushis sain üldjuhul OK-lt hakkama- mulle endale meeldis küll igatahes see formaat ning on piisavalt halbu mängijaid kelle žetoonide järele minna, mistõttu ilmselt ka minu weak tight imidz. Kuid eks tule ja proovi järgi kui võimalus avaneb

Comment

• Kaitz20
                      FPP Pro
                      • Oct 2008
                      • 289

Peaks ilmselt magama minema, kuid et see päevik ei muutuks päris mõttetuks postitan paar tänast kätt. Üritasin mängida tightimalt, kuid lõpptulemus näitas endiselt 45/34/17. Lihtsalt liiga palju häid võimalusi avanes, kus tuli 3-bettida ning fishi vastu ei saa ometigi 4 kaarti maha panna :)
                      weak tight, weak-tight, weaktight, poker hands, hand converter, texas holdem, no limit, omaha, pot limit, publish, postgres, pokertracker, holdemmanager

unknown vastu. Turn bet oli bluff, et foldida AKxx. Riveris eeldasin, et AKxx callib enamjaolt, seega andsin alla ja üllatuslikult võitsin poti :)

weak tight, weak-tight, weaktight, poker hands, hand converter, texas holdem, no limit, omaha, pot limit, publish, postgres, pokertracker, holdemmanager

sama mängija vastu. Ma mängin ilma HUD-ta, kuid üldjuhul ta ei foldinud ühegi 3-beti vastu ja tundsin, et võib seal viletsemate kätega minna, mistõttu siis easy 3-bet.

mõtlesin, et jooksen hästi, samas selgus, et vastane 4-bettis rundown käega, mille vastu KKxx on pre-flop 70% ees. Peab ilmselt hakkama norrakate vastu blind vs blind 3-bet/5-bet liine võtma ka AKQx kätega. (üldjuhul olen eeldanud, et selline käsi peaks raise/call olema pre-flop)

olin sessi juba lõpetamas ja oleks foldinud pre-flop 3-beti peale (vastane sama villain, mis käes nr 3). Kuna shortstack callis, siis eeldasin, et call on parem. Flopist läksid rahad sisse 45-12-45 (villain-fish-mina)

Kokku: +206$, sh viimane käsi oli ainus, kus kaotasin 1 BI. Rõõm tõdeda, et ka EV minu mänguga samal arvamusel (+209$)
                      Kui nüüd leiaks aega ja motivatsiooni mängida :) Praegu on igatahes muud tegevused tähtsamad, kuna pokker pole esmane sissetuleku allikas.

Üks käsi jäi veidi piinama: http://weaktight.com/5410298
                      mu esmane mõte oli c/rai turn, kuid peale tema turn beti hakkasin kahtlema. Tol hetkel tundus liialt for value. Ässadega/kuningatega oleks c/rai, emandatega otsustasin oodata paremat kohta.
                      Kuna esimene käsi lauas ja vastane avas 2,5bb siis eeldasin, et 3-bet pre-flop võiks seal kasulikum olla kui call (foldima ma pole veel õppinud)

Edu!

Comment

• HerrJanks
                        Pokkerihai
                        • Jul 2011
                        • 3769

Mis sa PLO50's teed kui 30K€ välja kandmist saand lubada?

Comment

• Rigged
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2535

Btw OP, Su võitudest suure osa moodustab rekorditurna 34k hit, 2 out of 200k tulla on pmst once in a lifetime hit, selle võid efektiivsest roist pmst maha arvutada, saad parema ettekujutuse.

Comment

• Kaitz20
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 289

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
                            Mis sa PLO50's teed kui 30K€ välja kandmist saand lubada?
                            Pole olnud kunagi soov high rollerit mängida. Raha väljavõtmine ning auto väljaostmine/õppelaenu tagasimaksmine/aktsiatesse investeerimine on minu jaoks suurema kasumlikkusega, kui selle magamängimine PLO 400-s

Comment

• Kaitz20
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 289

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
                              Btw OP, Su võitudest suure osa moodustab rekorditurna 34k hit, 2 out of 200k tulla on pmst once in a lifetime hit, selle võid efektiivsest roist pmst maha arvutada, saad parema ettekujutuse.
                              Turniiri võita, kus on rohkem kui 10000+ mängijat, on minu arvates sama tõenäosus. 200k oli rekordnumber, kuid turniir ise kestis 8 tundi (nagu iga teine tavaline), mille käigus olin ma 3-4 korda all-ins.
                              Eelmise aasta oktoobris tulin ma teiseks (tegelikult 3-way diil nagu rekordiüritusel) 11k mängija seast (1 rebuy 3x turbo) võites 11k. Kas ma peaksin ka selle enda ROIst maha arvama?

Comment

• redddman10
                                Grinder
                                • Aug 2010
                                • 703

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
                                absoluutselt ei nõustu.

Comment

Working...