[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Rudi Kütuseraha Grindimas[NL100 FR]

nädal metsas, siis natuke kasarmut ja löpurännak ja siis on 10 päeva puhkust, mis tuleb seikluste ja grindimise vahel ära jaotada. Enamus Supernovani jäävatest 7.5k'st vpp'st tuleb kätte pingutada :) eks näeb kuidas kaks kuud pokkerist eemalolekut mängu möjutab, edaspidi peaks juttude järgi iga nv kätt soojas hoida saama.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

nice!

Ja mis su edu saladus siis on?

mängid 100BB stackiga? su suur winrate on?

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Nii ja puhkusenädal ongi siis lõppemas ning praegu on hea olla, sest puhkus läks pokkerimõttes suurepäraselt :D
        Supernovani oli jäänud veel natuke alla 7.5k VPP ning pokkerist pidin siis eemal olema 2 kuud.

Algus oli natuke bumpy ride ning kuna rahaline seis kitsas, siis mindset natuke paigast ära ja mäng oligi rohkem vaimselt paigast ära kui skillipoolest. Mingil hetkel siis tajusin ära, et fishe ikka jagub ja sain rööpasse ja nädalaga jõudsin siis ära grindida 36h ning sai ka Supernova täis grinditud. Nüüd on tuju hea , sest fishe oli oi vittunen kui palju ja tulevik tundub positiivne

Mehed, kel vabadust, ärge slangige, fishidel on jooksuaeg

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Pole veel kuuli saanud ja olen ka endiselt elus. Cashiga on viimased nv'd olnud swingi küüsis, kuid eile õnnestus väike lisarakeback 1M GRT Vip Touneylt teenida ja 400$ tuli.

Tundub, et ülikõva Starsi supportiga õnnestus ka diil kokku rääkida, et kui jään 2011 sõjaväe tõttu Novast ilma ning saavutan selle uuesti enne 2011 oktoobrit, siis annan neile teada ja lisatakse mu kontole FPP'si nii palju nagu ma poleks vahepeal Supernova staatust kaotanud. Ehk siis PS (L) :)

Comment

• kollane
            Pokkerihai
            • Nov 2008
            • 2031

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
            Pole veel kuuli saanud ja olen ka endiselt elus. Cashiga on viimased nv'd olnud swingi küüsis, kuid eile õnnestus väike lisarakeback 1M GRT Vip Touneylt teenida ja 400$ tuli.

Tundub, et ülikõva Starsi supportiga õnnestus ka diil kokku rääkida, et kui jään 2011 sõjaväe tõttu Novast ilma ning saavutan selle uuesti enne 2011 oktoobrit, siis annan neile teada ja lisatakse mu kontole FPP'si nii palju nagu ma poleks vahepeal Supernova staatust kaotanud. Ehk siis PS (L) :)
            GG!

Pean ka mingi kirja saatma, et SN säiliks.
            Saatsid mingid tõendid ka, et kaitseväes oled ?

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Ülivõimas, et selline diil üldse võimalik :)

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Algselt postitas kollane Vaata postitust
                GG!

Pean ka mingi kirja saatma, et SN säiliks.
                Saatsid mingid tõendid ka, et kaitseväes oled ?
                Kusjuures isegi tõendit pole küsitud :D Öeldi, et olen tõesti valuable klient olnud ja kahjuks SN'i ilma reegleid täitmata säilitada ei saa, kuid selline diil oleks võimalik. Saatsin eestikeelse kirja support.ee ja sealt saadeti vipklubisse edasi. Vastused olid väga kenas Eesti keeles, aga kirjutaja oli keegi William. Dunno, kas siis keegi vahepeal tõlgib neid asju või on tõesti olemas keegi Eestikeelne William suppordis tööl :D

Igatahes kohe algab taas 300km'ine sõit masendusmaailma poole

See nädal mul tulemas C Kategooria ARK'i eksam, õppesõitudel panen küll kenasti veatult, loodetavasti ei luckboxi mingit anaalset examinaatorit! 11 meetrise Volvoga Võru tänavatel, SUHT FUN

Comment

• E-Kunn
                  FPP Pro
                  • Jan 2010
                  • 261

Tuttav tunne, endal 220km sõit täna nn. masendusmaailma poole:P. Eelmine nädal sai isegi Paide kitsastel tänavatel C-kati ARK-i eksam tehtud. Nagu ma aru olen saanud siis sõdureid ARK eksamil väga ei peenestata, kui vähegi sõita oskad ja liiklust mõistad siis load samahästi kui taskus!
                  EDU EKSAMIL!!!!

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Pokkerit ka veel mängid?

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Oijah.

Jõulupuhkusele tulles siis oli eesmärk teenida vajaminevad 30k FPP'd, et osta 1500$ boonus. Well, pool puhkust on läbi, 6k FPP'd boonuseni, aga samas puhkuse miinus on juba üle 1500$:( Tra, tuli doomswitch, mängida olen saanud vähe sõjaväe pärast, distsipliin sitt, tilti ka natuke ja mäng on nüüd lagunenud, enesekindlus läinud . Kuna ma olen siiski ajudega BRi mees ja tänu sellele probably olen jõudnud kaugemale kui mõned minust paremad mängijad, siis pärast boonuse vabanemist saan taas BR'i üle 4k$, kuid sellegipoolest ei ole mõtet hetkel jätkata NL100. Liigun tagasi NL25 ja katsun 6maxiga oma mängutunnetust kevadeni säilitada niipalju kui suudan. Ei usu, et söjaväe kõrvalt NL25'ga see BR kasvada suudab, et enne reservi NL100 tagasi saan liikuda.

Kuna sihid silme ees ja tulevik on minu jaoks hetkel siiski pokker, siis pärast sõjaväest vabanemist on vaja taas NL25 distsipliini näidata ja BR mugavaks NL100's mängimiseks üles ehitada. Loodetavasti läheb samamoodi nagu 2010 aasta algus. Igatahes praegu on tuju ****** ja jälle rohkem põhjust sõjaväge vihata.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Sõjaväe lõpuni kümme päeva :)

Olen siin kord kaks kuus NL25 teinud, käsi vähe, aga tundub, et NL25 ma endiselt oskan , winrate ilusti üle 10bb ja loodetavasti tuleb võimas BR'i taastus kohe kui vaba mees olen! :)

Comment

• Relamz
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1467

Seda ootan ma küll kui see blogi on aktiivne jälle.

Comment

• vapsik
                            Klubi Liige
                            • Apr 2009
                            • 5462

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                            Sõjaväe lõpuni kümme päeva :)

Olen siin kord kaks kuus NL25 teinud, käsi vähe, aga tundub, et NL25 ma endiselt oskan , winrate ilusti üle 10bb ja loodetavasti tuleb võimas BR'i taastus kohe kui vaba mees olen! :)
                            Miks nii vähe mänginud vahe peal?

Ise peaks ka 27 vabanema lõpuks :P

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                              Miks nii vähe mänginud vahe peal?

Ise peaks ka 27 vabanema lõpuks :P
                              No ega kõik sellised lihamäed ja sündinud Rambod pole nagu sina - enamikel võtab ikka sõjavägi võhma välja ja on ilmselt päris raske end maksma panna. Samas oleks selliseid vägevaid mehi rohkem, siis ehk oleks ka Venemaa vastu mingi võimalus....

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                                No ega kõik sellised lihamäed ja sündinud Rambod pole nagu sina - enamikel võtab ikka sõjavägi võhma välja ja on ilmselt päris raske end maksma panna. Samas oleks selliseid vägevaid mehi rohkem, siis ehk oleks ka Venemaa vastu mingi võimalus....
                                Kuna pastilaa ja taipupole suguseid viilijaid on ikka päris palju, tuli tõesti mitme eest seal kaitseväes rabada.

Comment

Working...