Gambling with Mr_Kenny: $20k profit n' 150k VPP in 2013[$15 Hyper HUSNG]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Gambling with Mr_Kenny: $70k profit n' 300k VPP in 2013[$60-200 Hyper HUSNG]

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
    See kepikõnni junnide näide on küll lamp :D Ega keegi nüüd neid leiutama õppima ei hakka ja ma ei kujuta ette, mis selle tegevuse juures neile meeldis. Meeldis toota kepikõnni kinnitusi(vms)?
    Enamus erialad, mis inimestele meeldivad on siiski vabakutselised ja loomingulise iseloomuga aga kust kohast sa neid seoseid looma hakkad kui ei õpi, vahet pole mida sa õpid arened igal erialal ja loogika jääb ikka samasse auku. Kas siis koolis või iseseisvalt aga õppima peab ofc, mitte mingi lobitöö peale minna ja mõelda, et ma ei tahagi rohkem midagi elult, kui äraelatavat palka ja üürikorterit.
    Pokkeriprodel on muidugi lihtne mõelda, et rahaliselt pole probleeme aga neil kel seda on, siis on mõistlik mingi eriala valida ja kuidas sa muud moodi tead, mis sulle meeldib, kui ei proovi.. See mõtlemine, et "mulle ei meeldi ei õpi" on lausa hõõglamp.. Mingisugune huvi on, siis tulebki hakata seda valikut kitsendama või nagu käte range-i paika panema ja lõpuks leiadki selle käe millega allin vajutada.
    (Ja kui keegi mõtleb kirjutada, et läheks Austraaliasse vms, siis ma jumala kindel, et tuled sama targalt sealt tagasi :D).

Edit: nice graph Kenny :D ainult 200sed? 18 BI ei tohikski nii hull tunduda aga 3,6k, siis hoopis teine tera..

sorry for OT, aga see lause on BS to the max.
    Väljaspool inimese comfort zone tekib pea alati teistsugune nägemine ja arusaam.
    Muidugi loeb see ka, missugused su kogemused on, kuid näiteks isiklikult on case selline:

Heast-edukast perest pärit võsuke, kellel tehti ette-taha kõik ära ning kelle väärtushinnangud väljendusid cash moneys. Koolis olin alla igasugust arvestust (keskmine hinne 3.0.) Edasi läksin õppima juurat - sest pea on hea ning see tundus ainuõige otsus (selles valdkonnas liigub ju raha ja glamuur). Pärast esimest semestrit oli selge, et siukeste silmakirjalikke gloryhunterite seltskonda ma elus kuuluda ei soovi ning otsustasin suveks minna Hawaiile (4 kuud kokku)

- no see kogemus oli absoluutne game changer. Elasin algselt rändurite hostelis ning jõin vanemate raha maha. Ühel hetkel sai raha aga otsa ning eluaset ei ole. Ööbisin mõned ööd rannas ning sõbrad, kes hostelis tekkinud olid, töid süüa. Ühel päeval tuli hosteli juht, et võin tasuta ööbida kuni töö leian ning üsna pea see ka õnnestus ning eluolu muutus paremaks. Sõbrunesin mitme hipiliku elustiiliga isikuga (absoluutselt vastandid minu varasemale elustiilile) ning mingil hetkel mõttemaailm muutus üsnagi kardinaalselt (tho rahale omistan siiski suur tähtsust). Tekkis ka üsnagi suur huvi psühholoogia vastu (mida hetkel 3ndal kursusel õpin), mida varasemalt pidasin under-achieveritest puukallistajate erialaks.

Outcome on see, et ühe kogemuse (4 kuud hawaiil) tulemusel õnnestus mul tekitada parem reaalsustaju, saada aru oma soovidest-eesmärkidest elus. 3 aastat hiljem olen lõpetamas huvipakkuvat eriala üsnagi heade tulemustega ning samuti on olemas erialane töö, mis toob sisse üle Eesti keskmist palka. Olen leidnud naise, kellega plaan tulevikus ühine kodu luua jne jne. Enne seda olin 19 aastane konkreetne alkohoolik ning mille tagajärjel on tekkinud ka üsnagi pöördumatud maokahjustused.

Comment

• Mr_Kenny
      Vana Tegija
      • Jun 2011
      • 1357

Re: Gambling with Mr_Kenny: $70k profit n' 300k VPP in 2013[$60-200 Hyper HUSNG]

Cool story bro
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Gang Starr
        FPP Pro
        • Sep 2012
        • 231

Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitust
        Cool story bro
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
        +1

Comment

• gamblingFTW
          Vana Tegija
          • Aug 2012
          • 1122

+1 jep, ei oska midagi enda väite kaitseks öelda.

Comment

• Mr_Kenny
            Vana Tegija
            • Jun 2011
            • 1357

Sharky maas olnud ja käsitsi regada ei viitsi olen capi mänginud viimased päevad. Suht fun flippamine :3

Comment

• EestiMats
              Grinder
              • Jul 2009
              • 625

naiss

Comment

• Gang Starr
                FPP Pro
                • Sep 2012
                • 231

mbn

Comment

• Fortune
                  IP
                  • Oct 2008
                  • 1396

ja ev joon :D

Comment

• mislinn
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1734

EV joont on ainult siis vaja kui ei prindi :D

Comment

• jasssass
                      Vana Tegija
                      • Sep 2010
                      • 1200

Yeaaah, Sharky töötab jälle. no more cash games :D

Comment

• Pumper
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 2359

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                        why print?

Comment

• Mr_Kenny
                          Vana Tegija
                          • Jun 2011
                          • 1357

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                          No mul ei tööta ikka ja developer ka ei vasta.

Comment

• JarmoH
                            Julm Donk
                            • Jun 2009
                            • 73

Mul ka ei töötanud, viskas mingi Automatic Setup Issues errori ette. Tegin Pokerstarsile update ja nüüd kõik korras.

Comment

• Mr_Kenny
                              Vana Tegija
                              • Jun 2011
                              • 1357

Ma olen suht kõik ära proovinud aga eimidag.. Ma saan sama ja siis veel mingit PS Column Errorit

Comment

• tafka31
                                Grinder
                                • Dec 2009
                                • 853

Ma sain pika jamamise peale tööle. Viimane asi, et kõik toimima hakkaks oli arvuti restart.

Comment

Working...