Teeme koos trenni?!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Matu
    FPP Pro
    • Aug 2009
    • 284

Re: Teeme koos trenni?!

teebki aeglaselt ja tal tuleb migni 26 tki 30 sekiga

Comment

• Strawberry
      Varasemalt kasutaja "romeo"
      • Aug 2012
      • 1229

Aga poisid tehke video, ma saadan recordholders.org-i ja saate oma nime interneti forver

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Ma näen seal videos 1 minutit korraliku tehnikaga harjutust. Kas midagi jääb kahe silma vahele? Üldiselt numbrite kohta: 30-35 kordust 30 sek jooksul on norm tulemus (meil oli koolis 5+ norm vist 36), 37-40 tk tegi meil koolis vast 10-15 inimest kindlasti. Mäletan, et Reiniku Gümnaasiumis (Tartus) tehti minuti peale ja üks seal õppiv sõber ütles, et tegi 78 ja kooli parima tulemuse. Ma pakkusin talle, et teeks v.o. 90+, ta arvas obv, et bullshit. Peaaegu oleks kihla vedanud, aga keegi rikkus ära, seega jäi proovimata. 85+ oleks väga easy olnud, 90+ ei oska hinnata, tookord olin optimistlik. See harjutus ei väsita poole minuti jooksul eriti imo, seega minutiga tempo ei tohiks drastiliselt langeda.

Comment

• Godspeed_EJ
          Klubi Liige
          • Nov 2009
          • 3049

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
          Aga poisid tehke video, ma saadan recordholders.org-i ja saate oma nime interneti forver
          Sa võiksid Sassiga video teha, kuidas koos trenni teete ja puhkehetkedel maailma parandate oma geniaalsete sõnavõttudega. Ma saadan youtube.com-i ja saate oma näod interneti foreva.

Comment

• Strawberry
            • Aug 2012
            • 1229

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
            Sa võiksid Sassiga video teha, kuidas koos trenni teete ja puhkehetkedel maailma parandate oma geniaalsete sõnavõttudega. Ma saadan youtube.com-i ja saate oma näod interneti foreva.
            Miks sa nii kuri oled ? Hiljuti just oli meedias uudis, et rõõmsamatel inimestel on veres karoteenide tase kõrgem. Go eat your veggies.

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

http://news.google.com/newspapers?ni...g=6698,6359409 ei tea kui tõsiseltvõetav see on, kuid selle kohaselt tegi vend 1h jooksul 4181 kõhulihast, mis teeb 69,1 per minute.

Peaks olema ruumi küll, et 48 ära teha per 30 sek ju.

Comment

• Strawberry
                • Aug 2012
                • 1229

Sick vend, 18 aastat järjest iga päev kõhulihaseid teinud.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

loll küsimus ja sorry, kui läbi käinud kuskilt, kuid

millise tehnikaga oleks kõige parem kõhulihaseid treenida? Jõusaalis ringi vaadates kohtab igasugu imenippe. On neid, kes lasevad seina ääres ulmetempos umbes 30 kraadilise ulatusega liigutusi. Samal ajal ka neid, kes teevad kaldpingil üliaeglase tempoga, lastes selg korra ka täielikult puhkeasendisse.

Ning kui keegi teab tartus head jõusaalitreenerit soovitada, võib ka teada anda. Aga tõesti head, sellist, kes oskaks arvestada individuaalsete eripäradega ning valida õige treeningmeetodi, mitte ei pakuks random treeningkava. Kuna noorena mängisin omajagu tennist, siis on üks kehapool märgatavalt tugevam kui teine (loomulikult ei viitsinud tasakaalustavaid harjutusi teha) ning selja ja rühi puhul on vahe osati ka silmaga nähtav. Kehvast rühist ka sagedased seljavalud jne.
                  Arvatavasti asi selles ka, et ise jõusaalis käies olen siuke standard biitsa/rinna/kõhuvend olnud ning seljale vähe tähelepanu pööranud. Samas üksinda üritada ka ei julge, sest kardan liiga teha.
                  Last edited by karupoeg; 26.02.13, 15:31.

Comment

• tolmuahv
                    Klubi Liige
                    • Feb 2009
                    • 2502

Kui ma kunagi seljavigastusega kompetentset abi otsisin, siis füsio selgitas, et seesama istessetõus on tegelikult üks halvemaid kõhulihaste harjutusi. Pigem treenib ta jala sirutajalihast ja mõjub alaseljale halvasti. Praegu teen ise pigem pehmel alusel "jalgratast" ja istessetõusu nii, et alla ei lase ja lihas on pidevalt pingul. Aga mul pole aimugi, kas need soovitud lihase treenimise mõttes ka efektiivsed on.

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                      Miks sa nii kuri oled ? Hiljuti just oli meedias uudis, et rõõmsamatel inimestel on veres karoteenide tase kõrgem. Go eat your veggies.
                      Kulla inimene, ma olen kurja vastand.

Comment

• Junken
                        Lendur Sass
                        • Sep 2011
                        • 1039

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                        loll küsimus ja sorry, kui läbi käinud kuskilt, kuid

millise tehnikaga oleks kõige parem kõhulihaseid treenida? Jõusaalis ringi vaadates kohtab igasugu imenippe. On neid, kes lasevad seina ääres ulmetempos umbes 30 kraadilise ulatusega liigutusi. Samal ajal ka neid, kes teevad kaldpingil üliaeglase tempoga, lastes selg korra ka täielikult puhkeasendisse.

Ning kui keegi teab tartus head jõusaalitreenerit soovitada, võib ka teada anda. Aga tõesti head, sellist, kes oskaks arvestada individuaalsete eripäradega ning valida õige treeningmeetodi, mitte ei pakuks random treeningkava. Kuna noorena mängisin omajagu tennist, siis on üks kehapool märgatavalt tugevam kui teine (loomulikult ei viitsinud tasakaalustavaid harjutusi teha) ning selja ja rühi puhul on vahe osati ka silmaga nähtav. Kehvast rühist ka sagedased seljavalud jne.
                        Arvatavasti asi selles ka, et ise jõusaalis käies olen siuke standard biitsa/rinna/kõhuvend olnud ning seljale vähe tähelepanu pööranud. Samas üksinda üritada ka ei julge, sest kardan liiga teha.
                        mina olen see kes teeb ubes 30 kraadi kaldes kõhulihasepingil kõhtu rahulikus temps ja lasen peaaegu täiesti puhkeasendisse keha ja siis rullin ennast järjest üles ülevalt poolt jalgadeni välja ja rahulikult tagasi jällle

E: keskmises tempos, mitte väga rahulikult

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                          mina olen see kes teeb ubes 30 kraadi kaldes kõhulihasepingil kõhtu rahulikus temps ja lasen peaaegu täiesti puhkeasendisse keha ja siis rullin ennast järjest üles ülevalt poolt jalgadeni välja ja rahulikult tagasi jällle

E: keskmises tempos, mitte väga rahulikult
                          see tundubki õigem. sellepärast küsisingi, et saada selgust. "imenipi" all mõtlesingi pigem seda esimest varianti.

igastahes osad räägivad, et tee kiiresti ja ilma selga toetamata, teised räägivad, et just rahulikult, laskudes iga kord täiesti alla jne. võta sa kinni siis milline viis õigem.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                            Kui ma kunagi seljavigastusega kompetentset abi otsisin, siis füsio selgitas, et seesama istessetõus on tegelikult üks halvemaid kõhulihaste harjutusi. Pigem treenib ta jala sirutajalihast ja mõjub alaseljale halvasti. Praegu teen ise pigem pehmel alusel "jalgratast" ja istessetõusu nii, et alla ei lase ja lihas on pidevalt pingul. Aga mul pole aimugi, kas need soovitud lihase treenimise mõttes ka efektiivsed on.
                            See kõhulihasepink on jah viimaselajal palju kriitikat saanud ja mina kah seda ei soovitaks.
                            Midagi sellist on palju seljasõbralikum:
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Cheating
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2009
                              • 447

Kas keegi oskab soovitada mõnda head Taastajat jõualadele?

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Keegi jalgadele head selja ja põlve sõbralikku kava oskab soovitada jõusaali? ma ntx. tava kükke eriti ei taha teha,põlvedel hakkab valus :)

Comment

Working...